Italia! Doi români au RĂPIT un COPIL de 5 ani, pentru care au cerut o RĂSCUMPĂRARE de 3.000 de euro

Un român aflat într-un moment de dificultate financiară, a apelat la un împrumut de 2.000 de euro făcut la doi români din Catania, promiţându-le acestora că va înapoia datoria la începutul anului 2018. Datorită faptului că acesta nu a reuşit să dea banii înapoi, cei doi “cămătari” au trecut la repercursiuni greu de imaginat.

Povestea începe în data de 20 februarie 2018, atunci când un român a cerut ajutor la numărul de urgență 112, anunțând că doi conaționali i-au răpit copilul, scriu cei de la gazetadespania.es citând gazetaromaneasca.com

Bărbatul a povestit că se afla în mașină cu fiul său de cinci ani, iar la un moment dat, un vehicul Piaggio Ape, cu trei persoane la bord, l-a obligat să se oprească. Unul dintre cei din vehicul a deschis ușa mașinii și l-a smuls pe copil.

Tatăl a încercat să-și recupereze fiul, dar a fost bătut de cei trei, fiind lăsat într-o baltă de sânge. Înainte de a pleca, răpitorii au stropit mașina cu benzină și i-au dat foc, spunându-i tatălui că dacă mai vrea să-și mai vadă copilul, trebuie să-i dea 3.000 de euro.

Polițiștii au descins într-o clădire abandonată, unde l-au găsit pe Valentin Gabriel Nica. Acesta i-a dus pe polițiști la complicele său, Adrian Muti. Intervenția rapidă a forțelor de ordine i-a împiedicat pe răpitori să găsească o ascunzătoare pentru copil, astfel că minorul a fost abandonat lângă o tabără de romi, unde a fost găsit de unchiul său.

loading...

Cei doi români au fost arestați de Carabinierii din Catania și acuzați de răpire în scop de extorsiune, vătămare corporală și distrugere. Adrian Muti de 32 de ani și Valentin Gabriel Nica de 23 de ani, au fost arestați după ce au răpit copilul de cinci ani al unui alt român, l-au bătut crunt și i-au incendiat mașina, totul pentru o datorie de 2.000 de euro pe care ar fi avut-o la aceștia. Aceştia au declarat că tatăl copilului răpit, ar fi trebuit să le restituie 3.000 de euro în ianuarie, banii reprezentând datoria plus dobânda acumulată.

Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetadespania.es