Şi-a transformat maşina în SICRIU! La 36 de ani, un bărbat a fost găsit ÎNGHEŢAT în maşină. Era tatăul a nouă copii, dintre care patru au murit …

Tragedie fără margini în comuna Pufeşti din judeţul Vrancea. Gheorghe Pricop, un barbat tânăr, în vârstă de doar 36 de ani, a fost găsit în dimineaţa de vineri, îngheţat, într-o zonă împădurită de pe raza comunei Păunești, zonă greu accesibilă și fără semnal telefonic, scriu cei de la monitorulvn.ro

Conform ediţiei online Monitorul de Vrancea, bărbatul muncea la pădure și ar fi fost găsit înghețat, în mașină. Conform spuselor primarului comunei, Gheorghe Popa, bărbatul locuia împreună cu familia în comuna Pufești şi era tatăl a nouă copii, dintre care patru au murit, iar cinci sunt în viață.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la SML, urmând ca necropsia să stabilească, cu exactitate, cauza morții. Bărbatul nu prezenta urme de lovire și nici alte semne care să ridice suspiciuni cu privire la moartea sa.

În comuna Pufești, atât bărbatul găsit decedat, cât și soția sa, ar fi cunoscuți ca fiind consumatori de băuturi alcoolice. Pe fondul consumului de alcool, femeia ar fi încercat, la un moment dat, să incendieze cele două camere în care locuiește împreună cu copiii.

În acel moment, autoritățile locale ar fi încercat să ia copiii din familie și să-i plaseze în grija Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea, dar femeia ar fi amenințat că se aruncă în fața trenului.

loading...

Primarul comunei Pufești, Marcel Nițu, și-a exprimat disponibilitatea de a ajuta familia să-l înmormânteze pe bărbat, dacă va fi nevoie.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul monitorulvn.ro