Când VULTURUL ajunge la vârsta de 40 de ani, ne oferă o LECŢIE de viaţă ULUITOARE

Natura este cu adevărat INCREDIBILĂ! Se spune că fiecare pasăre pe limba ei piere, numai că VULTURUL îşi dă un RESTART şi mai trăieşte încă 30 de ani. Fără falsă modestie, aceasta lecţie de viaţă ne poate da nouă oamenilor, un imbold să nu renunţăm aşa uşor la viaţa asta frumoasă.

Atunci când ajunge la vârsta de circa 40 de ani, ghearele vulturului devin foarte lungi și încovoiate și nu îi mai permit să înhațe prada. Și ciocul său devin prea lung și încovoiat ca să îi mai permită să mănânce. Penele de pe aripi și piept devin foarte dense și grele, îngreunând mult zborul, scriu cei de la ampress.ro citând revistasufletului.net

Atunci el zboară spre cuibul său aflat pe vârful stâncii și începe să lovească violent cu ciocul în stâncă, până când ciocul cade… Apoi el așteaptă să-i crească din nou ciocul, cu care el își smulge ghearele. După ce îi cresc alte gheare, el le folosește pentru a rări penele de pe piept și aripi… Astfel, după 5 luni de durere, înfometare și suferință, având cioc și gheare noi, vulturul mai poate trăi încă 30 de ani!

De multe ori pentru a ne continua viața, noi trebuie să trecem prin anumite schimbări, care de multe ori sunt însoțite de durere, frică și îndoială. Amintirile și obișnuințele din trecut dispar treptat, lăsând loc pentru altele noi.

Anume această eliberare de greutatea din trecut ne oferă posibilitatea să ne continuăm viața și să ne bucurăm de ea, fiind pregătiți pentru tot ce ne așteaptă în viitor!

loading...

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ampress.ro