O mamă cu şase copii a rămas fără mâini și fără picioare din cauza unei simple răceli. Ce s-a întâmplat de fapt?

Povestea este una şocantă şi s-a petrecut în SUA, când Tiffany King, o tânâră mamă de 38 de ani, s-a trezit într-o dimineaţă că nu se simte bine, crezând că de vină este o simplă răceală … Făra să stea prea mult pe gânduri, Tiffany a fost transportată de urgenţă la un spital din Provo, Utah, în mijlocul lunii ianuarie, după ce s-a trezit în mijlocul nopţii cu probleme respiratorii, scriu cei de la ro.internazionale.il24.it citând Daily Mail.

Aceasta a intrat în comă, fiind diagnosticată cu pneumonie, care a adus la septicemie, având doar 15% şanse de supravieţuire. În tot acest timp, ea a suferit o insuficienţă renală şi hepatică. Până la sfaristul lunii ianuarie, în corpul ei s-a instalat septicemia, o infecţie a sângelui care ucide 30% dintre pacienţi.

Când s-a trezit din comă, a fost înştiinţată că i-au fost amputate atât membrele inferioare, cât şi cele superioare, vestea fiind una foarte halucinantă pentru ea. Acum se recuperează bine şi speră să îşi vadă copii crescând lângă ea.

Pentru că asigurarea nu acoperă toate cheltuielile necesare protezării membrelor inferioare şi superioare ( 225.000$ ), s-a deschis un cont pe site-ul gofundme.com, unde se poate dona orice sumă de bani, pentru ajutorarea tânerei mămici. Până la aceasta oră, pentru Tiffany King se strânsese suma de 86.707$.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ro.internazionale.il24.it