O fată de 17 ani a spus la toţi că este gravidă, burta îi creştea zilnic, iar parinţii si prietenii au abandonat-o. Toţi AU RÂS DE EA şi şi-au BĂTUT JOC!

Intr-o zi, o adolescenta de 17 ani, si-a uimit profesorii, colegii si parintii cand a recunoscut ca este insarcinata. Tanara se numeste Gaby Rodriguez, are 17 ani si este din Washington. Fara prea multe menajamente, aceasta si-a anuntat familia si cunoscutii ca este insarcinata si va pastra copilul pe care il poarta in pantece.

Familia ei, pe care o credea una foarte intelegatoare, a fost socata de vestea primita, singurul ajutor primit de la acestia fiind plata unui avort, pe care cu vehementa l-a refuzat.

Colegii ei de la scoala, au reactionat asa cum ea se astepta, adica au fost extrem de duri cu ea. Multi au jignit-o si au facut-o inconstienta. Timp de 6 luni, fata a mers la scoala ca si cand nimic nu s-a intamplat, scriu cei de la vreisastii.eu

In fiecare zi, colegii ei continuau sa o priveasca urat pe masura ce burta ei crestea. Dar, intr-o buna zi, le-a spus adevarul. Dupa 6 luni de priviri urate si reactii negative, Gaby Rodriguez s-a dezbracat public.

Toti colegii ei din scoala au putut vedea ca fata are o burta falsa. Pe masura ce lunile treceau, Gaby Rodriguez isi cumpara alta burta falsa de gavida. De ce a facut asta? Gaby Rodriguez sustine ca totul a fost un experiment documentat.

loading...

Tanara sustine ca, desi suntem in 2018, o adolescenta care marturiseste ca e gravida nu se mai bucura de sprijin. Fata sustine ca i-au intors spatele persoane importante din viata ei. Pana si parintii ei au fost duri cu ea la inceput.

Pe langa asta, Gaby Rodriguez a marturisit in fata tuturor din scoala ca a fost jignita des. Fata si-a lasat colegii cu gura cascata si le-a dat o importanta lectie de viata, informeaza auntyacid.com.

Sursă VIDEO: TimeLinkNews Citiţi mai multe informatii interesante pe portalul vreisastii.eu