Au fost descoperite conturile SECRETE ale lui Ceaușescu – “este o sumă IMENSĂ, pensionarii vor avea PENSIILE TRIPLATE, iar Guvernul va face autostrăzi în toată România şi în Republica Moldova

Vestea descoperirii conturilor secrete ale lui Ceauşescu a fost publicată ieri în ediţia online a publicaţiei timisoarastiri.ro Aceştia spun că “o echipă complexă de investigatori ai Biroului Euro-Interpol România a dat cea mai mare lovitură pentru România, de la recuperarea (parțială) a Tezaurului de la Moscova încoace”.

Echipa interdisciplinară condusă de comisarul șef Dumitru Ceacanica, din care fac parte specialiști din diferite domenii, criminaliști, finanțiști, prestidigitatori, experți în mecanica fluidelor, spărgători de coduri și de seifuri, ziariști de terasă și alții, a reușit, după două decenii de anchetă, să localizeze conturile secrete ale fostului dictator comunist Nicolae Ceaușescu și ale sinistrei sale soții, Leana.

Descoperirea a fost pur întâmplătoare, după cum recunoaște chiar comisarul șef Ceacanica:

”Eram pe urma conturilor periculosului infractor Semaca, când funcționarul unei bănci din Elveția (SHMEN BANK) s-a uitat pe legitimația mea de serviciu și mi-a spus <Herr Ceaușescu, bine ați revenit la banca noastră. Doriți extrasele de cont de pe ultimii 28 de ani?>. Mi-am dat seama rapid că omul a confundat numele meu Ceacanica cu cel al tovarășului, așă că am făcut pe prostul în continuare și am spus Javol, vreau extrasele. Când funcționarul mi-a dat o cutie cu hârțoage, am înlemnit….”

loading...

Potrivit comisarului, suma înscrisă pe soldul conturilor este una HALUCINANTĂ! Deși suma totală este una secretă, vă spunem doar că Mugur Isărescu s-a speriat când a aflat de spre cât e vorba și a spus că Banca Națională nu deține spații de depozitare pentru atâția bani.

La rândul său, președintele Iohannis a declarat că urmează să susțină o conferință de presă pe această temă iar Liviu Dragnea a spus că Guvernul se pregătețte să construiască autostrăzi în toată România, ba chiar și în Republica Moldova și în jurul Mării Negre, pentru ca pensionarii români ai PSD, cărora le va crește pensiile cu 300%, dacă opoziția nu se va opune, să poată face circuite turistice cât mai variate…

SURSĂ PD1A – CITIŢI CONTINUAREA ACESTUI ARTICOL PE TIMIŞOARAŞTIRI.RO