Scene șocante s-au petrecut la o înmormântare în Vaslui! Sicriul din biserică nu mai avea cadavrul în el, ce s-a întâmplat de fapt?

Scena incredibilă s-a petrecut în comuna vasluiană Muntenii de Jos, atunci când oamenii veniţi ca să participe la înmormântarea unei femei, au realizat, că sicriul din biserică nu mai avea moarta în el, scriu cei de la observator.tv.

Familia care se ocupa de înmormântare a rămas şocată, atunci când în biserică au venit poliţiştii şi au ridicat cadavrul. Ce se întâmplase de fapt? Sora decedatei a crezut că aceasta a murit fiind omorâtă în bătaie chiar de soţul ei. Așa că a cerut ajutorul medicilor legiști, fără să anunțe și restul rudelor.

Cadavrul femeii a fost ridicat de polițiști chiar de pe masa din biserică, în timp ce preoții țineau slujba de înmormântare.

„Cadavrul a fost ridicat în vederea efectuării necropsiei, în urma unei plângeri depuse de aparţinătorii femeii, care nu au crezut că decesul a survenit din cauze naturale şi au considerat că femeia ar fi fost omorâtă. În urma investigaţiilor medico-legale, plângerea nu s-a confirmat, cazul urmând să fie clasat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Bogdan Gheorghiţă,

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv.

loading...