Un bebeluș de doar 10 zile a murit, pentru că bunica lui l-a hrănit în fiecare zi cu mâncare solidă – FOTO

Venirea pe lume a unui copil presupune reguli stricte ce trebuiesc respectate, pentru o cât mai buna dezvoltare a bebeluşului în primele luni de viaţă. Se poate spune că orice bunică ştie să-şi crească nepoţelul cât mai bine şi mai sănătos, numai că în acest caz, bunica a greşit într-un mod deosebit de grav, scriu cei de la libertatea.ro

Mai bine spus, femeia a insistat să-l hrănească pe băiețelul de 10 zile cu mâncare solidă în loc de lapte, deși a fost avertizată de moașă că acest lucru nu este indicat.

Copilul care a fost hrănit cu terci de banane din prima zi a vieții sale a fost dus de urgență la spital după ce avea hemoragie din gură și nas. Aici doctorii au descoperit sânge până și în materiile fecale. Din păcate, din cauza hemoragiei masive, bebelușul nu a mai putut fi salvat.

Incidentul a fost adus în atenția publicului pe Facebook de utilizatoarea Lia Imelda Siregar. Ea a postat poze cu micuțul în agonie pentru a trage un semnal de alarmă asupra importanței alimentației la nou-născuți.

“Bebelușul a plâns după mama lui. L-am hrănit cu terci de banană. I-am crescut pe toți copiii mei așa în trecut. Regret cu adevărat ce am făcut. Deși am fost averizată de moașă să nu mai fac asta, am fost foarte încăpățânată”, a declarat bunica bebelușului mort.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro

ATENŢIE! imaginile de mai jos pot avea un impact emoțional puternic.