Eduard Bercze îşi caută tatăl pe FaceBook! Nu vând, îl caut pe tata, dacă auzi prin cineva te rog tată, sună-mă!!!

Astăzi am găsit acest anunţ pe Facebook. Mi-a plăcut atât de mult puterea acestui copil de a-şi cauta tatăl pentru un “strop” de iubire, încât nu am putut decât să-l împărtăşesc cu voi. Cine ştie, poate într-o zi se vor întâlni …

“Pentru că se apropie Paștele dragă tată, să ști că-mi e dor de tine mai mult ca oricând, îmi e dor de toate lucrurile pe care le făceam împreună cu tine, îmi e dor să te întreb, “tată azi ce facem”. Chiar aşa de mult te-ai schimbat încât să uiţi că ai un copil, ce să înteleg eu acum?? Te caut de 5 luni încontinuu, dar tu nu vrei să-mi răspunzi, de ce tată?

Când îmi spunei că sunt viaţa ta și acum, unde s-au dus toate aceste sentimente? Mă mândream cu tine când mă întreba cineva (ce este tatăl tău)? Și eu le răspundeam zâmbind, Jandarm. Sunt încă un copil, am doar 12 ani, dar destul de matur să înțeleg că tu nu mă mai vrei și nu ştiu dacă eu ți-am greșit cu ceva.

De ce mă urăști aşa de tare? Vreau să ști că asta a fost ultima soluție să dau de tine tată, și dacă ți-am greșit te rog să mă ierți, eu doar am vrut să știu de tine tată și să ști că te iubesc! Al tău fiu Eduard Bercze!!!”

Articolul este preluat INTEGRAL de pe pagina de FaceBook a lui Eduard Edy

loading...