Avertismentul făcut de doctorul David Brownstein! Există semne care indică faptul că ai putea avea cancer

Cancerul este denumită pe bună dreptate cea mai periculoasă maladie. Boala este tot mai prezentă în lume, fiind, de multe ori, descoperită prea târziu pentru a mai putea fi tratată. Tot mai mulţi români se confruntă cu cancere agresive de plămâni, sân, stomac sau col uterin, iar diagnosticarea precoce pare departe pentru marea majoritate a acestora.

Oamenii de știință sunt de părere că fiecare persoană are cancer în corp, însă sistemul imunitar distruge celulele bolnave înainte de a se transforma într-o boală incurabilă. Chiar și așa, însă, specialiștii sunt de părere că există semne care indică faptul că o persoană este predispusă la cancer, scriu cei de la a1.ro

Mai exact, conform dr. David Brownstein, director medical al Centrului de Medicină Holistică în West Bloonfield, Mich, sistemul imunitar nu mai funcționează corect, atunci când organismul este slăbit.

Astfel, potrivit acestuia, primul semn care indică faptul că există un risc crescut de a face cancer este apariția unui dezechilibru hormonal și de nutrienți. Acesta atrage atenția că deficiența de iod creşte riscul apariţiei cancerului de tiroidă, sân şi prostată, întrucât acesta este esenţial pentru fiecare celulă din organism, dar şi pentru glanda tiroidă.

Tiroida secretă hormonii care reglează întregul metabolism. De asemenea, ţesuturile de pe sâni şi prostată au nevoie de mai mult iod decât cele de pe alte organe, cu excepţia tiroidei.

loading...

De asemenea, un alt semn care indică faptul că ai putea să te confrunți cu o boală gravă este apariția unei răni care nu se vindecă. De cele mai multe ori, organsimul are capacitatea de vindecare în câteva săptămâni, însă dacă acest lucru nu se întâmplă e musai să apelați la un specialist.

Pierderea în greutate, ce nu poate fi explicată, poate fi de asemenea, un semn ce indică o boală gravă. De aceea, dacă ai aceleași obiceiuri culinare, dar ai slăbit până la cinci kilograme, consultă un specialist.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro