Minune în a treia zi de Paşte! Un bebeluș a supraviețuit după ce a fost abandonat într-o canalizare

Un bebeluș complet dezbrăcat a supraviețuit după ce a fost abandonat într-o canalizare. Povestea micuţului s-a întâmplat în Africa de Sud şi a făcut înconjurul mapamondului.

Acesta a fost găsit de o persoană care-și plimba câinele în apropierea conductei de canalizare, după ce animalul a început să latre, scriu cei de la observator.tv citând ediţia online Daily Mail.

Femeia care l-a lăsat acolo, se pare că nu avea instincte materne şi din aceată cauză a reuşit să-și abandoneze bebelușul, dezbrăcat, într-o conductă de canalizare.

Persoana care îşi plimba câinele prin acea zonă, a auzit la un moment dat nişte sunete ce păreau a fi de pisică, iar atunci a privit mai cu atenţie locul din care veneau zgomotele și a realizat că înăuntrul conductei se afla un bebeluş care plângea.

Imediat a fost chemată o ambulanţă la fața locului, iar șoferul a intrat în conductă și a scos bebelușul. Copilul a primit pe loc tratament pentru hipotermie, după aceea fiind transportat de urgenţă la spital.

În prezent, scrie Daily Mail, micuțul se simte bine și e în afara oricărui pericol.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

loading...

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Minune în a treia zi de Paşte! Un bebeluș a supraviețuit după ce a fost abandonat într-o canalizare – Reporter Romania

Comments are closed.