Două HOAŢE vor fi trimise în România, de către autorităţile engleze. Acestea FURAU BANI de la bătrânii din Worcester

Două hoaţe din România au fost arestate în Worcester, după ce au fost prinse că furau bani de la bătrâni, scriu cei de la ziarulromanesc.net citând Worcester News. Cele două se numesc Tabita Mihai și Florica Stan, iar metoda lor de “lucru” era destul de simplă şi eficace. Acestea se dădeau drept lucrători sociali, opreau bătrâni pe stradă și în îmbrățișau, în timp ce le furau portofelele și poșetele.

Hoațele profesioniste vor fi acum deportate în România. Ele au furat 1.470 de lire sterline prin metoda descrisă mai sus și au împărțit banii pe care i-au folosit pentru diverse cheltuieli.

În apropierea sărbătorilor de Crăciun, mai scrie publicația citată, Stan a furat 890 de lire sterline de la o pensionară din Worcester.

Furturile comise de perechea de românce au avut loc între 11 – 25 ianuarie a.c. și a provocat „traume reale” victimelor, a spus judecătorul.

Cele două a recunoscut șirul de furturi și distrugeri în Worcester și Droitwich.

loading...

Judecătorul a cerut ca documentele să ajungă la Ministerul de Interne cu propunerea de a fi deportate în România.

Mihai, în vârstă de 19 ani, domiciliată în Birmingham, a recunoscut cinci furturi și o tentativă de furt.

Stan, în vârstă de 25 de ani, a recunoscut șase furturi și o tentativă de furt.

Potrivit procurorului, prima victimă a Tabitei Mihai a fost pensionara Angela Pearson. Femeia a retras £ 890 de la banca NatWest pentru cadourile de Crăciun și avea banii într-un plic, în poșetă.

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere de la NatWest Stan a urmărit-o pe Angela Pearson care chiar a ținut ușa deschisă pentru Stan când a intrat în magazin. Când a ajuns acasă, femeia a constatat că banii lipsesc.

Un alt furt a avut loc la 11 ianuarie, când perechea a furat 300 de lire sterline de la Barbara Churchill, în supermarketul Morrisons.

Aveau clipboard-uri și afirmau că strâng bani pentru caritate atunci când au îmbrățișat-o și i-au furat banii din poșetă.

Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate pe portalul ziarulromanesc.net