INCREDIBIL! Citeşte SCRISOAREA unui COPIL PĂRĂSIT de cea care i-a dat viaţă. „Nu încep cu dragă mamă, pentru că nu meriţi”

Viaţa ne dă uneori mai mult decât putem duce. În stânga şi în dreapta, sunt oameni pe lângă care trecem şi nu le cunoaştem dramele prin care aceştia trec zilnic. Astfel, un copil de 14 ani nu mai vrea să-i spună mamă, femeii care i-a dat viaţă.

Nu încep cu dragă mamă, pentru că nu meriţi’.’ Sunt cuvinte care taie în carne vie! Cuvinte care, spuse de un copil de doar 14 ani, ar rupe sufletul oricui. Aceste câteva vorbe vin de la un fiu către mama sa şi strâng în spatele lor o dramă sfâşietoare. Femeia și-ar fi lăsat fiul, sânge din sângele ei, ca să poată să trăiască, pare-se, cu verișorul care i-ar fi devenit, peste noapte, amant mamei, scriu cei de la stireadeazi.eu 

„Nu încep cu dragă mamă, deoarece nu meriţi. Dimineaţa îţi ceream de mâncare iar tu îmi spuneai: ”Du-te, puncte puncte. Am mâncat eu să mănânci şi tu? Du-te la bunică-ta.” Eu mă duceam la bunica. De doi ani şi jumătate nu m-ai căutat nici măcar cu un telefon. Am fost operat de apendicită, la spital. Tu ai fost la nepotul tău şi la mine nu ai coborât. Cu ce ţi-am greşit eu să îmi faci asta? Ţi-am cerut procură, nu ai vrut să îmi dai. Ai spus că te doare în cot. Tata era plecat la muncă seara, tu plecai. Eu mă prefăceam că dorm. Nu dormeam! Te-am prins de atâtea ori cu soţul verişoarei tale. Nu mai vreau să aud de tine. Sper să obţin procura să pot pleca în afară cu echipa de fotbal. Tatăl meu mă îngrijeşte foarte mult. Eu voi munci şi voi ajunge un campion şi ţie îţi va părea rău că nu m-ai tratat ca pe fiul tău.” acestea sunt vorbele unui copil pentru mama lui.

Halucinant! Sfâșietor de… dureros! Un copil de numai 14 ani, pe care viaţa l-a maturizat mai devreme decât era cazul. Un copil care zice că NU mai vrea să-i spună MAMĂ femeii care i-a dat viață.

Tatăl copilului susţine că a fost înşelat de femeie, iar aceasta nu are deloc grijă de copil.

loading...

„Eu cred că şi statul până la urmă trebuie să ia o atitudine, faţă de incesturile care se fac, ar trebui pedepsite. Nu i-a dat nimic de 2 ani jumătate şi nu vrea să-i facă procură să plece din ţară, acesta joacă fotbal şi vrea să devină campion.” a declarat tatăl copilului în emisiunea „Acces Direct”.

Mama băiatului infirmă, însă, tot şi susţine că în timpul căsătoriei a fost bătută de soţul ei.

„Nu cred că el a scris scrisoarea. Nu este adevărat cu mâncarea, nu am spus niciodată…. nu cred că el a scris-o, îi dau procură să plece din ţară cu echipă, să se ducă să facă performanţă. Munceam pe câmp singură să-l întreţin. L-am căutat la şcoală, dar a fugit de mine. Nu mă interesează nimic legat de soţul meu, mă intereseaza de copil. Am fost bătută şi soţul meu l-a făcut pe băiat să nu mai vrea să ştie de mine.” a declarat mama.

Mama copilului a mărturisit, totodată, că îl va da în judecată pe tata acestuia pentru acuzaţiile aduse.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stireadeazi.eu