Câştigătoarea de la Loto 6 din 49 este o BUNICUŢĂ de 84 de ani. Ce va face cu banii?

O pensionară în vârstă de 84 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a câștigat duminică, 15 aprilie, premiul de categoria I, la Loto 6/49, în valoare de 1.375.546,09 lei, adică peste 295.000 de euro, scriu cei de la rotalianul.com

Aceasta primește lunar o pensie de 900 de lei, după ce a lucrat trei decenii la Uzina Electroputere Craiova. Bătrâna locuiește singură într-un apartament din Târgu-Jiu și speră să reușească să-și aducă strănepoata acasă. Tânăra este asistent în Anglia și a plecat cu soțul ei în străinătate pentru un trai mai bun.

Câştigătoarea a venit la agenţia unde a jucat biletul pentru a se interesa de ridicarea premiului. Bătrâna are o pensie de doar 900 de lei şi joacă ocazional câte o variantă simplă cu 4,9 lei.

„Am făcut sacrificii pentru a putea trece iarna cu bine. Am dat mai puţin drumul la căldură. Şi în piaţă mergeam de mai multe ori să studiez preţurile. Mă orientam după oferte”, a povestit bătrâna.

Aceasta trăieşte singură, după ce soţul i-a murit în anul 1982. Ea are o strănepoată care este plecată la muncă în Anglia. Mai are o nepoată care suferă de cancer şi pe care vrea s-o ajute. „Nu ştiu cu ce o să ajung la Bucureşti. O să mă rog de o vecină să mă ducă şi pe mine”, a mai spus femeia citată de Adevărul.

loading...

Autor articol: Daniela Stoica Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul rotalianul.com