Ionela Prodan a murit! Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară avea 70 de ani

După o îndelungată suferinţă, îndrăgita cântăreaţă de muzică populară Ionela Prodan, a murit aseară, la ora 21.00, la Spitalul Elias din Capitală, scriu cei de la observator.tv

Ionela Prodan, în vârstă de 70 de ani, se afla internată de o lună de zile în spital. Fiica ei, Ana Maria Prodan, a scris pe Facebook un mesaj sfâșietor după trecerea în nefiinţă a mamei sale.

“Cine esti? … IONELA PRODAN ….De unde vii? … DIN RAI… ȘI ACOLO TE-AI ÎNTORS DRAGA MEA MAMA … SĂ-ȚI FIE DRUMUL LIN ICOANA MEA

Medicii Spitalului Elias au emis un comunicat în care anunță că Ionela Prodan a murit la ora 21.00, luni seară.

”Doamna IONELA TĂNASE (PRODAN) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice.

loading...

​Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea și controlul funcțiilor vitale, cât și asigurarea confortului fizic și psihic adecvat situației date.

​Decedează azi, 16.04.2018, ora 21, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, se precizează în comunicat.

Ionela Prodan, s-a născut pe 6 octombrie 1947, la Dăbuleni judeţul Dolj. Aceasta a fost o cântăreaţă de muzică populară, făcându-se cunoscută mai ales prin colaborarea cu Ion Dolănescu. A urmat cursurile Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Craiova şi s-a remarcat în anul 1970, la Festivalul „Maria Tănase“ din Craiova.

Sursă VIDEO: Maria Niculet Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

https://youtu.be/7sR9qyBxGNA