CRIMĂ în zona Colindale din Londra! Un brașovean, a fost înjunghiat mortal în propriul apartament

Crima aceasta este una fără precedent, din cauza faptului că, românul nostru locuia într-o zonă a Londrei foarte liniştită, cu oameni corecţi şi cinstiţi. Radu Nicolae, originar din Brașov, a fost găsit înjunghiat în apartamentul în care locuia cu iubita sa și fiul său de doar șase luni, la Londra, scriu cei de la regatulunit.com

Oamenii legii sunt în alertă, după ce în zonă a mai fost o crimă descoperit cu o jumătate de oră înainte. Radu Nicolae era un muncitor corect şi locuia de cinci ani la Londra.

El s-a stabilit în zona Colindale, alături de iubita lui și fiul său în vârstă de șase luni. Zona este liniștită, iar vecinii au fost șocați când au auzit ce s-a întâmplat.

Tânărul a fost găsit fără suflare, înjunghiat, în apartamentul său, duminică, 15 aprilie. Ulteriror a fost dus la spital, dar cadrele medicale nu au mai putut să-i salveze viața, din cauza hemoragiei masive.

Tânărul avea mulți prieteni în Marea Britanie, iar aceștia au declarat poliției că tânărul era liniștit și nu a avut conflicte în ultima vreme. Radu își iubea copilul și era fan înfocat de fotbal. El se mai înțelegea bine și cu iubita lui.

loading...

Publicația Evening Standard relatează că autoritățile anchetează în același timp și o a doua crimă, cu același mod de operare, după ce o femeie, în vârstă de 30 de ani, a murit în locuința sa din Brixton, nu foarte departe de zona în care a fost înjunghiat românul.

Publicația arată că polițiștii ar fi audiat doi suspecți în acest caz, un bărbat și o femeie în vârstă de 20 de ani.

La sfârșitul lunii martie, un alt român în vârstă de 20 de ani, care a sosit în Marea Britanie la începutul anului, a murit în brațele celui mai bun prieten, după ce a fost urmărit și înjunghiat de mai multe persoane într-un centru comercial aglomerat de la Londra.

Sursa FOTO. Cititi mai multe informatii interesante pe portalul regatulunit.com, de unde articolul a fost preluat INTEGRAL.