Unic în lume! O femeie decedată va depune mărturie împotriva celui care a ucis-o – FOTO

Ceea a ce până mai ieri era incredibil, iată că acum se va întâmpla. Este vorba despre Judy din statul Ohio, care a fost atacata de fostul sau iubit, acoperita cu combustibil si lasata sa arda de vie. Dupa numeroase interventii, trupul ei nu a mai putut rezista iar Judy a decedat. Acum, la 3 ani de la moartea ei, femeia reuseste sa fie martora in procesul impotriva atacatorului sau, scriu cei de la protv.ro

Judy a ramas spitalizata timp de 2 ani, in care nu a putut sa mearga si a fost nevoita sa reinvete sa vorbeasca, iar in urma ei au ramas doi copii minori, care vor sti insa ca mama lor a reusit sa il bage in spatele gratiilor pe cel care a ucis-o.

Femeia a depus o marturie inregistrata, de o ora si 45 de minute, in timp ce se afla in spital, in care povesteste tragedia prin care a trecut si cum s-a ajuns la asta, Pentru prima data in statul Ohio, judecatorii vor lua in calcul filmare femeie si o vor considera martora post-mortem.

Slager, barbatul care a ucis-o pe Judy, sustine ca este adevarat ca a turnat benzina pe ea, insa spune ca incendiul a fost un accident cauzat de o tigara.

Sursa FOTO. Cititi mai multe informatii interesante pe portalul protv.ro

loading...