A cumpărat o garsonieră în Gorj, iar la renovare a găsit sub cada din baie osemintele unei fetiţe. Proprietarul este în stare de ŞOC!

Noul proprietar al unei garsoniere din Gorj, a realizat că în garsoniera cumpărată de el s-a întâmplat ceva teribil. Acesta a început să spargă în baie şi să scoată faianţa şi cada pentru a le înlocui. Atunci a văzut că în mortar se aflau diferite obiecte de vestimentaţie şi mai multe oase, scriu cei de la observator.tv

Imediat şi-a dat seama că este vorba despre oase umane şi a chemat speriat poliţia.

Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, a declarat că bărbatul spune adevărul, iar osemintele, au fost descoperite în timpul renovării garsonierei.

“Poliţia oraşului Rovinari a fost sesizată de un bărbat de 37 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că a găsit nişte fragmente osoase în locuinţa din localitatea Bâlteni, pe care a achiziţionat-o cu câteva luni în urmă şi o renova. Osemintele au fost ridicate de poliţişti şi depuse la SML Gorj pentru stabilirea naturii acestora”, a spus Lazăr.

Surse din cadrul anchetei arată că există suspiciunea că oasele, care au fost găsite în baie, sub cadă, ar aparţine unui copil, mai exact unei fetiţe, pentru că obiectele de vestimentaţie găsite sunt de fetiţă.

loading...

Mai mult, legiștii susțin ca au găsit un amestec de oase, unele de pasare, altele de animal, și altele nu pot fi identificate. Au dispus expertiza antripologica.

Proprietarul, deşi s-a bucurat enorm când a cumpărat garsoniera, acum nu mai vrea să pună piciorul în casă sub nicio formă, la gândul că o nenorocire s-a întâmplat acolo.

Sursa FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv