Profeţie TERIBILĂ despre Al Treilea Război Mondial. Baba Vanga: ”Totul se va topi ca gheața”, o singură ţară va domina LUMEA

Este greu de crezut că Baba Vanga a ajuns pâna acolo încât să facă profeţii despre Al Treilea Război Mondial, dar aşa este. Conform scrierilor lăsate de ea până acum, majoritatea dintre acestea s-au adeverit în proporţie foarte mare, acest lucru fiind observat de toţi cei care i-au citit profeţiile.

Nu a trecut o săptămână de zile de când Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Franța au atacat Siria, după atacul chimic de la Douma, în urma căruia o mulțime de oameni au fost răniți, iar mulți oameni se întreabă dacă Rusia va reacționa în urma acestor conflicte, având în vedere că Siria îi este aliat de nădejde, scriu cei de la a1.ro

Ba mai mult, unele voci vorbesc de izbucnirea unui Al Treilea Război Mondial, iar mulți sunt de părere că suntem aproape de izbucnirea unui război nuclear.  

Baba Vanga, însă, care a prezis atacurile teroriste care au avut loc în Statele Unite ale Americii, din 11 Septembrie, a vorbit despre Al Treilea Război Mondial și a spus și cine va ieși învingător.

”Totul se va topi ca gheața, dar gloria lui Vladimir, gloria Rusiei, sunt singurele lucruri care vor rămâne. Rusia nu numai că va supraviețui, ci va domina lumea.”, spunea ea.

loading...

Nu este, însă, prima dată când Baba Vanga vorbește despre izbucnirea unui conflict: “Va izbucni un război din Est şi totul va fi declanşat de invazia musulmanilor în Europa, care va duce la distrugerea organizării de pe continent. Cel de-al treilea război mondial va avea punctul de pornire în Siria.”, mai spunea celebra prezicătoare.

Sursa FOTO. Cititi mai multe informatii interesante pe portalul a1.ro