Un milionar excentric a îngropat o comoară în munţi şi a publicat o ghicitoare care ar duce la ea: „Începe acolo unde apele s-au oprit și …”

Este greu de crezut, că un milionar poate face aşa ceva. Totuşi, bărbatul este cunoscut ca fiind excentric şi cei care au aflat de comoara ascunsa de acesta sunt convinşi 100%, că nu este o glumă şi totul este real.

Milionarul Forrest Fenn a fost pilot în războiul din Vietnam şi negustor de artă şi a îngropat o comoara care valorează mai multe milioane de dolari în zona Rocky Mountains, undeva între Santa Fe, New Mexico şi graniţa cu Canada, scriu cei de la publika.md

Bărbatul estimează că 350.000 oameni au plecat până acum în căutarea comorii, potrivit CNBC.

„Nici soţia mea nu ştie unde am ascuns comoara. Dacă mor mâine, secretul merge cu mine în sicriu”, a spus Fenn.

Acesta primeşte cam 100 de mailuri pe zi cu diverse solicitări, iar uneori este obligat să sune la poliţie după ce indivizi dubioşi vin la uşa lui şi-l ameninţă să le spună care este locul.

loading...

Ce indicii a dat milionarul excentric:

„Începe acolo unde apele s-au oprit/ şi ia-o în jos prin canion / Nu departe, dar prea departe ca să mergi pe jos / Lasă în urmă casa lui Brown”, sună o parte din ghicitoare…

Rocky Mountains se intind pe o distanta de peste 4500 km din partea nordica din Alaska „Kordilen” peste intreaga Canada, pana in New Mexico in Usa si formeaza coloana vertebrala a intregului continent nord american.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul publika.md