Îşi doreau o fetiţă! A promis mereu că nu va mai face alt copil, dar a adus pe lume al 14-lea băiat

Cazul soţilor Kateri şi Jay Schwandt din Michigan a ţinut prima pagină a tuturor tabloidelor din lumea întreagă. Aceştia au devenit recent părinţi pentru a 14-a oară. Kateri şi Jay Schwandt, au ambii vârstă de 43 de ani, sunt din Rockford, statul Michigan, SUA. Săptămâna trecută a venit pe lume cel de-al 14-lea copil al lor.

Nu au vrut să facă ecografie, ca să nu se întristeze de dinainte. Ei sunt deja părinţii a 13 băieţi şi ar fi vrut neapărat să aibă şi o fată. Naşterea micuţului s-a întâmplat mai devreme cu cinci zile decât le preconizase medicul, scriu cei de la click.ro

Cu toate că şi-au dorit foarte mult să aibă si o fetiţă, micuţul s-a dovedit a fi tot băiat, spre disperarea părinţilor.

Au trebuit să se gândească la nume câteva zile, fiindcă se pregătiseră numai cu nume de fete. În cele din urmă i-au spus Finley. Însă băiatul e frumos şi sănătos. S-a născut cu o greutate de 3,7 kilograme şi 53 de centimetri lungime.

“Ne-am obişnuit să avem numai băieţi. Ar fi fost frumos să avem şi o fată, cum ne-am dorit. Însă dacă nu a fost să fie, ne bucurăm şi de un alt băieţel. Şi fraţii ar fi vrut să aibă o surioară”, a povestit fericitul tătic, Jay.

loading...

Însă mama, Kateri, s-a jurat că Finley va fi ultimul lor copil.

“La ultimele naşteri, special nu am vrut să ştim sexul copilului până a venit pe lume. Speram că, aşa, minunea se va întâmpla. Mi-aş fi dorit atât de mult să am o fetiţă. De aceea am făcut atât de mulţi copii. Însă nu a fost să fie”, a spus Kateri Schwandt, puţin mâhnită.

Ea a adăugat că îi place, totuşi, să aibă o mare familie. Cei care îi cunosc pe soţii Schwandt spun că au jurat mereu că nu vor mai face copii după fiecare naştere. Aşa că cine ştie dacă nu vor mai încerca să aibă şi o fată.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul click.ro