Ieri, de Sfântul Gheorghe, un bebeluş dintr-o comună din Neamţ, a murit la câteva ore după botez. Era ziua lui onomastică, îl chema George …

Durere şi lacrimi pentru o familie din judeţul Neamţ. Un moment de bucurie s-a transformat într-unul tragic, după ce băieţelul lor, George a murit în condiţii suspecte, la câteva ore după botez. După ce a fost adus acasă de la biserică, băieţelul a adormit şi nu s-a mai trezit, scriu cei de la observator.tv

Un bebeluş dintr-o comună din Neamţ a murit, în condiţii suspecte, la câteva ore după botez. Băieţelul avea trei luni şi a adormit după ce familia l-a adus acasă de la biserică.

După câteva ore, mama l-a luat în braţe şi a observat că băiatul ei nu mai respiră. În jurul orelor 22, aceasta a sunat imediat la ambulanţă, dar din păcate, pentru micuţ nu s-a mai putut face nimic.

“A făcut un stop cardiac. Dar cum a murit acum când l-a botezat, cum n-a murit până acum?”, se întreabă bunica băieţelului.

Teodora Obreja, asistentă la Serviciul de Ambulanţp Roman: “Ei ni l-au dat deja posibil decedat. Cu costumaş, cu papionul, cu cămăşuţă. Ca de la botez era.”

loading...

În timpul ceremoniei de botez, copilul nu a dat niciun semn că nu ar fi bine, acesta simţindu-se bine după ce preotul bisericii din sat l-a scos din cristelniţă. Din declaraţiile celor din familie se înţelege că părintele nu are nicio vină.

Sirena Mihăescu, bunica băieţelului: “A avut o moarte foarte suspecta. Am fost şi la doctorul legist, n-a fost nicio problemă.”

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv