Un bărbat din Maramureş şi-a fotografiat maşina, iar când a privit poza a ÎNCREMENIT! „Îmi este greu să mai dorm noaptea, am coşmaruri …”

Un caz deosebit de ciudat s-a petrecut cu un bărbat din Maramureş. Acesta si-a achiziţionat o maşină şi pentru că îi plăcea foarte mult, a fotografiat-o într-o seară, în parcare, scriu cei de la spynews.ro

În momentul când a privit fotografia făcută, a încremenit de spaimă. Pe poză, a observat că, lângă scaunul şoferului se afla chipul unei fantome, fapt ce l-a făcut să încarce imaginea pe o reţea de socializare. Nu a trecut mult timp şi fotografia a devenit virală, mulţi dintre cei care au văzut-o fiind convinşi că acolo se află cu adevărat o fantomă.

La emisiunea „Răi Da’ Buni”, Marius Dumitrean, bărbatul din Maramureş, a povestit că de atunci i-a fost greu să mai doarmă noaptea, dar şi că se trezea din oră în oră, deoarece coşmarurile nu-i dădeau pace.

„Am făcut poza, întrucât îmi place maşina. Nu mint cu nimic. Am rămas fără cuvinte în clipa în care am văzut poza. Nu mai puteam să dorm. Adormeam şi peste o oră mă trezeam şi nu mai puteam să dorm. Aveam impresia că e cineva lângă mine şi mă priveşte”, a spus bărbatul.

„Este normal să nu doarmă. Au fost trezite în el anumite simţuri, iar subconştientul scoate la suprafaţă întâmplări şi idei. Pot fi transmise anumite mesaje în urma acestor evenimente. Este posibil ca în fotografie să apară un spirit. În urma unor accidente violente, spiritele rămân agăţate de anumite locuri şi obiecte şi, astfel, cer ajutorul. Vor să se elibereze şi să-şi vadă de drumul lor. Sunt persoane care pot elibera aceste spirite printr-o simplă rugăciune. Trebuie rupte aceste legături dintre spirite şi oameni”, a spus parapsihologul invitat să elucideze acest caz inedit.

Citiţi mai multe lucruri interesante pe portalul spynews.ro