DRAMĂ în comuna prahoveană Măgureni. O FETIŢĂ de 13 ani s-a SINUCIS de dorul mamei plecate în Spania

Zeci de mii de copii din România, trăiesc drame peste care nu pot să treacă foarte uşor. Plecarea părinţilor la muncă în străinătate îi fac pe micuţi să sufere de depresie şi de sentimentul că sunt singuri pe lume, cu toate că majoritatea dintre ei sunt în grija bunicilor sau a rudelor.

Autorităţile sunt conştiente de acest fapt şi din această cauză, acum se derulează programe ce au ca scop înscrierea copiilor la cabinetele de psihologie, unde sunt consiliaţi să înţeleagă mai bine prin ceea ce trec în acest moment al vieţii lor.

În dimineaţa zilei de 19 aprilie, fetiţa a mers la şcoala şi nimic nu părea să prevestească drama care avea să se producă, în comuna prahoveană Măgureni.

Cu mulţi ani în urmă, mama ei plecase să muncească în Spania, micuţa rămânând în grija tatălui. Acesta şi-a refăcut viaţa alături de o parteneră care avea la rândul ei un baiat.

Nu de puţine ori, puştoaica le spusese apropiaţilor că ar vrea să meargă la ea în străinătate.

loading...

În ziua tragediei, în jurul orei 16, fata le-a spus mamei vitrege şi fratelui că merge să se plimbe prin grădina din spatele casei. După aproximativ o oră şi jumătate, copila era găsită spânzurată de un nuc, la 150 de metri de locuinţă, scriu cei de la coronapress.ro citând ediţia online observatorulph.ro.

Fata nu a lăsat nici un bilet de adio, astfel că, deocamdată, motivele sinuciderii nu sunt foarte clare.