Elena Udrea este SUPĂRATĂ pe SISTEM şi transmite un MESAJ DUR: ”Măi lichelelor, vreţi să vă dau numele fiecăruia dintre voi, câţi bani aţi luat fiecare de la partid, cum aţi fost numiţi pe funcţii, ce aţi facut acolo???”

Personajul Elena Udrea este unul foarte important, în contextul, în care a fost mâna “dreaptă” a preşedintelui Traian Băsescu. Nu de puţine ori, fosta doamnă ministru, a lăsat să se înţeleagă faptul că, odată ce va fi încolţitâ de actualul SISTEM, ea va cădea de undeva de sus, dar va lua în picaj, multe personaje “dubioase” care stau la pândă să o reducă la tăcere prin diferite tertipuri ale “politichiei” de Dâmboviţa.

Se pare că doamnei Elena Udrea nu-i este frică de nimeni şi se pare că are “spatele” asigurat. Nu de puţine ori, mulţi au vrut să o vadă după gratiile de fier, numai că nu le-a ieşit deloc socoteala. Doamna este prea puternică şi ştie prea multe, pentru a se lăsa influenţată de vorbe goale aruncate pe ici, colo, pe la emisiuni televizate cu o audienţă îndoielnică.

Cine se pune cu Elena Udrea?

Elena Udrea îi ia la țintă pe foștii colaboratori din politică și din presă, fără a oferi deocamdată nume. Principala problema este faptul că persoanele vizate au trecut de partea „Sistemului”, Udrea vehiculând posibilitatea devoalării de nume și sume primite, scriu cei de la frip.ro

“Sper ca ati inceput anul cu bine si ca asa va va fi tot 2018”.

loading...

Oricat m-am abtinut pana acum si am ramas indiferenta la mizeriile unora, o sa le transmit acestora un mesaj:

Mai lichelelor, ati uitat cand lingeati clanta sa va sprijin sa luati functii in partid, ca de prosti si corupti ce erati v-a dat partidul la o parte, de la ANAF spre exemplu, sa va sustin candidaturile, pe la primariile de sectoare spre exemplu, sa va finanteze Cocos, pe unii in politica, pe altii in presa… Voi, niste nulitati ipocrite vorbiti de mine astazi???

Eu am dosare penale si sunt “corupta” pentru ca v-am platit voua prestatia politica de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalisti “deontologi”, #rezist acum. Acestea sunt acuzatiile care mi se aduc, banii acestia sunt “banii furati de Udrea”!!!

Vreti sa va dau numele fiecaruia dintre voi, cati bani ati luat fiecare de la partid, cum ati fost numiti pe functii, ce ati facut acolo???

Daca eu nu va torn, mai lichelelor, o fac pentru mine, sa nu fiu si eu una ca voi. Dar daca va faceti calculul ca o sa fiti lasati in pace daca va mutati limba in fundul Sistemului acum si, pentru ca ati sarit in barca lui Johannis, eu va spun ca sunteti prosti pana la capat.

Lichelele tot platesc odata si odata!”, scrie Elena Udrea pe Facebook.

Cititi mai multe informatii interesante pe portalul frip.ro