O adolescentă a fost găsită înjunghiată, într-o pădure din Botoşani. Avea doar 18 ani, iar criminalul ei, 16! Vezi motivul crimei …

O tânără a fost găsită moartă într-o pădure din apropierea unui cimitir din oraşul Botoşani. Corpul adolescentei a fost vazut de un bărbat care ieșise cu câinele la plimbare. Omul a alertat imediat poliţia. Din primele cercetări s-a stabilit că tânăra se numeşte Petronela Mihalachi şi este din Ștefănești.

Acesta era elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din municipiul Botoșani şi ar fi împlinit 19 ani pe 28 iunie. De asemenea, a fost identificat şi autorul omorului, acesta fiind Bogdan Ionel, un tânăr care avea o iubită şi era pasionat de fotografie.

Potrivit celor de la observator.tv citând botosaneanul.ro, fata a fost ucisă cu 30 lovituri de cuţit, iar totul a plecat de la o ceartă banală, iscată de la faptul că Petronela i-a spus acestuia, că prietena lui este grasă şi urâtă, ceea ce l-a enervat la culme pe băiat.

Cu ceva timp în urmă, au apărut informaţii şocante în cazul teribilei crime de la Botoşani. Înainte să o ucidă pe Petronela Mihalachi, tânărul Bogdan Ionel a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj din care părea că are gânduri de sinucidere.

Băiatul de 16 ani a postat mesajul duminică, 22 aprilie. L-a şters, ulterior, însă o prietenă a acestuia l-a salvat şi l-a publicat astăzi pe reţeaua de socializare.

loading...

“Vă rog să mă iertaţi…Ştiu că v-am făcut mult rău. Dar cel mai mult ţie, Mihaela. Ţie ţi-am greşit cel mai mult. Sigur o să vă bucuraţi că o să scăpaţi de mine. Iubire, o să am grijă de tine, de acolo sus. Ştiu că familia a fost împotriva relaţiei noastre, nu au înţeles că ne iubim cu adevărat.

Şi iubire, te rog să îţi aduci aminte de mine şi să vii la mormântul meu. Vreau ca să fiu înmormântat, aici. În oraş, ca să fiu cât mai aproape de Mihaela. Sper ca lucrurile de la mine să îţi aducă aminte mereu şi atunci când te uiţi la pozele noastre să îţi aduci aminte de momentele frumoase.

Bia, Victor, şi restul să nu o faceţi pe Mihaela de vină pentru că eu nu am să mai fiu, ea nu are nicio vină.

Aveţi grjă de voi şi vă rog să aveţi grijă de Mihaela, mai ales familia mea, pentru că voi v-aţi făcut cea mai greşită părere despre ea. Şi tu, Andreea Codreanu, ca cea mai bună prietenă a ei, nu o lăsa niciodată. Are nevoie de tine.

Şi iubire, îmi pare rău că te părăsesc acum, am să te aştept acolo sus, să fim mereu împreună.

Să ştii că te-am iubit şi te iubesc. Mi-aş fi dorit enorm să fii soţia mea, dar asta este, o să ne întâlnim din nou în ceruri. Şi Bia nu cred că ai putut să îmi iei dreptul la fericire şi să îmi spui să mă despart de Mihaela.

Nu ţi-am zis niciodată, dar du-te dracu şi nu te mai băga în viaţa oamenilor. Mi-aş fi dorit să nu am o soră ca tine, o familie ca asta.

Singura persoană vinovată pentru fapta mea eşti tu, Bianca. Pentru tot ce mi-ai făcut”.

Tânărul Bogdan Ionel se află în custodia Poliţiei pentru definitivarea cercetărilor.

Sursa VIDEO: Chiru Catalina Cititi mai multe informatii despre terifianta crima pe portalul observator.tv

Bogdan împreună cu iubita lui, Mihaela (stânga), şi Petronela Mihalachi (dreapta)