ITALIA: Trei români au bătut un italian şi i-au distrus maşina, pentru că au fost refuzaţi să-i spele parbrizul în intersecţie

În trafic, nu de puţine ori ne este dat să întâlnim la intersecţie, spălătorii de parbrize. Mulţi dintre aceştia sunt inofensivi, numai că incidentul acesta s-a petrecut în Italia, acolo unde românii sperau că nu vor păţi nimic rău.

Trei spălători de parbrize români s-au supărat atât de tare, încât au bătut un italian într-o intersecție din Bologna, pentru că acesta a refuzat să i se spele geamurile maşinii, scriu cei de la b1.ro citând observator.tv

Italianul, în vârstă de 43 de ani, se afla la volanul unui Mercedes şi a fost abordat de unul dintre cei trei români, care a început să spele parbrizul maşinii, deşi şoferul a refuzat categoric acest lucru.

Când a ieşit din autoturism pentru a-l opri pe român să-i mai cureţe maşina, bărbatul a fost atacat de alţi doi români care au început să-l lovească cu bâtele.

Acesta a reuşit să scape de furia românilor reintrând în maşină, însă cei trei au început să-i distrugă Mercedesul.

loading...

Victima a ajuns la spital cu traume severe la cap.

Carabinierii i-au identificat pe cei trei români, doi în vârstă de 24 de ani şi al treilea de 26 de ani, care au fost acuzaţi de vătămare corporală şi distrugere, în acest caz declanșându-se o anchetă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul b1.ro