Italia – O româncă de 46 de ani a fost omorâtă în bătaie de către partenerul ei de viaţă

O nouă crimă şochează comunitatea românilor din Italia. Un român, căruia nu i-a fost dezvăluită identitatea, a ucis cu sânge rece o româncă în vârstă de 46 de ani, scriu cei de la ro.internazionale.il24.it

Chemate imediat la faţa locului, forţele de ordine au găsit ieri dimineaţă, corpul neînsufleţit al Violetei Blindescu din localitatea Carsoli, Aquila.

Din primele cercetări. se pare că tot criminalul a dat alarma când şi-a dat seama că Violeta nu mai mişca. Pe corpul româncei erau numeroase semne de violenţă. După o investigaţie mai amănunţită, agenţi au constatat degradarea absolută în care trăia femeia în aparamentul din Via Scarcella, în centrul oraşului Carsoli.

Potrivit presei italiene, se pare că românca avea probleme de sănătate foarte grave, fapt ce a fost confirmat de paramedicii, dar şi de medicul legist. Românca prezenta semne vizibile de malnutriţie.

Procurorul Maurizio Maria Cerarrato a considerat că în prezent nu există elemente sufieciente pentru arestarea bărbatului şi se aşteaptă rezultatele autopsiei care va fi afectuată în decursul zilelor următoare.

Principalul suspect al crimei rămâne totuşi, concubinul Violetei Blindescu.

Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace!

Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul ro.internazionale.il24.it