A fost DESCOPERIT secretul INCREDIBIL a lui AVICII. Ce făcea cu zecile de milioane câştigate din concerte …

Ediţia online Mirror, a publicat recent, noi dezvaluiri despre suedezul care a ocupat ani la rând primele locuri în topurile mondiale cu piesele sale.

Averea estimată a lui Tim Bergling se ridică la incredibila sumă de 80 de milioane de euro. O mare parte a banilor câştigaţi de acesta, au fost investiţi în acte de caritate. În anul 2012, Avicii a donat veniturile unui turneu cu 27 de concerte din Stale Unite, organizaţiei caritabile Feeding America, scriu cei de la sport.ro

În acel moment, celebrul DJ, a considerat insuficientă contribuţia sa, aşa că a hotărât să mai scoată din propriul buzunar încă două milioane de dolari. Un an mai tarziu, Bergling a mai dat un milion de euro, asociaţiei Radiohjalpen din Suedia, care lupta impotriva foametei. Dezvăluirea a fost făcută pe reţeaua de socializare Twitter, de către Anna Hedenmo, sectetarul general al asociaţiei.

Într-un interviu acordat în 2013, Avicii a explicat de ce a hotărât să-şi doneze o mare parte din venituri.

“După ce am început să fac mulţi bani, am descoperit că nu am nevoie de ei”, a spus Bergling.

loading...

“Când ai atâţia bani de care nu ai nevoie, cel mai sensibil, uman şi evident lucru pe care poţi să-l faci este să-i ajuţi pe cei care suferă”, a argumentat artistul.

În 2017, Bergling a vorbit în mai multe situţii despre violenţă şi traficul de persoane. A inclus mesajele campaniilor sale sociale şi în clipurile pieselor Pure Grinding şi For A Better Day. Conform presei din Suedia, Bergling a mai donat sume mari de bani pentru acte de caritate, însă a insistat ca donaţiile sale să nu fie făcute publice.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul sport.ro