O lume nebună de TOT! Ea este TÂNĂRA din Venezuela care şi-a făcut 20 de operaţii estetice. Şi-a scos DINŢII, apoi şi-a mărit FUNDUL, BUZELE şi SÂNII

Un fotomodel din Venezuela, Aleria Avendano, a uimit prin modificările ciudate pe care le-a adus corpului ei, scriu cei de la stiri.rol.ro

Prima operație estetică a realizat-o la 19 ani, o vârstă destul de rezonabilă deoarece există o bizară tradiție în Venezuela care presupune ca adolescentele să își facă operații de mărire de sâni la 15 ani!

În cadrul celor 20 de operații pe care corpul Aleriei le-a avut de suportat, fotomodelul și-a mărit fundul, buzele dar și sânii. Mai mult, ea a adus modificări și frunții și sprâncenelor. Și-a lungit gâtul și și-a îndepărtat TOȚI dinții! De ce ar face cineva cu bunăștiință așa ceva? Tânăra a dorit să îi înlocuiască cu alții care să îi ofere zâmbetul la care visa.

Femeia a încercat și de un singură o procedură foarte bizară: a purtat timp de 6 ani, 23 de ore pe zi, un corset foarte strâns care, spune ea, a ajutat-o să ajungă la o talie de viespe, de numao 50 de centimetri.

Forma de clepsidră e imaginea femeii perfecte. Mă apropii de perfecțiune și voi continua să lupt pentru asta”.

loading...

Uite cu arată modelul în prezent:

https://youtu.be/zq15g8nn97I

Sursă VIDEO: Rahasia Unik Duniawi  Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.rol.ro