Premierul Viorica Dăncilă: “Românii din Diaspora nu au aflat ce salarii mari sunt în ţară şi ce oportunităţi de afaceri există în România şi de aceea nu se întorc acasă”.

România nu mai are “muncitori” sau mâna de lucru! Este grav şi situaţia se accentuează pe zi ce trece. Majoritatea guvernelor ce s-au perindat la conducerea acestei ţări, dau vina pe faptul că nu mai există mână de lucru, cauza fiind plecarea în masă a majorităţii muncitorilor, scriu cei de la ro.internazionale.il24.it

Guvernul Dăncilă strigă cu gura larg deschisă, “în ţară curge lapte şi miere şi voi vă chinuiţi prin străinătate!”

„Românii din Diaspora efectiv nu ştiu realitatea din România”

Aceasta este explicaţia pe care premierul României o dă pentru faptul că românii din străinatate nu se întorc să lucreze în ţara.

Dăncilă spune că “românii din Diaspora nu au aflat ce salarii mari sunt în ţară şi ce oportunităţi de afaceri există în România şi de aceea nu se întorc acasă. Acest mod de a pune problema, simplist, politicianist şi demagogic, arată că actuala putere fie nu înţelege, fie se face că nu înţelege ce-şi doresc românii plecaţi în străinatate.

loading...

Mulţi dintre ei au deja salarii decente, trăiesc în ţări în care spiritul antreprenorial este încurajat şi respectat. Dar trăiesc şi în ţări în care statul de drept este respectat, în care corupţia este cu adevarat combătută. Societăţi în care cetăţeanul este respectat, în care banul public este administrat corect. Iar multe dintre aceste lucruri nu le găsesc încă în ţară, iar românii din Diaspora o ştiu foarte bine.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate pe portalul ro.internazionale.il24.it