ATENŢIONARE METEO! Vremea se va schimba în toată România – vin ploi torenţiale, vânt şi grindină

Agenția Națională de Meteorologie anunță că în weekend se vor înregistra ploi, vânt puternic şi grindină, mai ales la munte, în vestul şi în centrul ţării. „Este vorba despre astăzi şi mâine când avem temperaturi între 25 şi 32 de grade. Vor fi 32 de grade prin vest şi centru, 30 de grade prin Lunca Dunării, la Bucureşti sunt 28-29 de grade, scriu cei de la eskape.ro
Mai scăzute puţin vor fi temperaturile pe litoral şi în zonele de munte. Astăzi şi mâine, vor fi ploi relativ puţine, astăzi doar izolat, mâine, local, la munte.

Sâmbătă şi duminică creşte gradul de instabilitate şi se înmulţesc aversele cu descărcări electrice, vânt, condiţii de grindină”, a declarat meteorologul de serviciu, conform celor de la Mediafax.

Potrivit metrologilor, „ploile vor avea caracter torenţial. Sâmbătă, ploile vor fi mai mult la munte, în vest şi în centru. Duminică, o să apară şi în celelalte regiuni.

Mai ferită ar fi partea de sud-est a ţării, spre litoral ar trebui să rămână totuşi, în mare parte din timp, vreme destul de bună. În weekend, scad temperaturile şi ajung mai apropiate de cele normale”, a mai spus reprezentantul ANM.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul eskape.ro
loading...