VIDEO – TEORIA BOMBĂ despre PLANUL de CUCERIRE a PĂMÂNTULUI de către CIVILIZAŢIA EXTRATERESTRĂ

Foarte mulţi dintre noi cred în existenţa extratereştrilor, însă foarte puţini avem dovezi concludente despre aceştia. Zilnic apar în presă tot felul de speculaţii despre “civilizaţiile extraterestre” şi suntem curioşi când va veni ziua cea mare a întâlnirii “face to face”.

Un bărbat care pretinde că a venit din viitor susține că Terra va fi invadată de extraterești în 2028. Roman, așa cum se autointitulează individul, spune că planeta va fi plină de „vizitatori” în doar câțiva ani.

Bărbatul are fața acoperită și vocea distorsionată susține că extratereștii au ajuns deja pe planeta noastră, iar călătoriile prin spațiu o să fie ceva comun pentru oameni.

Individul recunoaște că povestea pare a fi SF, dar este sigur că ființele din spațiu vor fi peste tot peste 10 ani. El spune că extratereștrii au mâini lungi, ochi ovali și bulbucați.

„Știu că nu vă fie să credeți, dar „verzii” au ajuns deja pe Terra și a mai rămas foarte puțin timp până când o să își arate fața. Le place planeta noastră pentru că e liniștită și natura este spectaculoasă”, a spus Roman conform Daily Star.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul evz.ro

FOTOStructuri antice descoperite în Arabia Saudită