ADIO PENSIONARI SĂRACI! Liviu Dragnea vrea pensii mai mari. Toţi vor avea BANI să le ajungă de mâncare, medicamente si întreţinere

Pensionarii din România trebuie să se pregătească pentru o viaţă mult mai îndestulată, de acum înainte. Nu este o glumă, este chiar o dorinţa nestăvilită a preşedintelui PSD, care crede cu toată tăria, că o va realiza cât mai curând posibil.

Într-un cuvânt, în doar câteva luni de zile, pensionarii vor simţi pe pielea lor, cum vor ajunge să nu se mai împrumute la CAR pentru plata utilităţilor pe timp de iarnă şi vor avea pensii îndestulătoare ca să le ajungă să-şi satisfacă orice dorinţă. Există o vorbă românească ce spune: “Vom trăi şi vom vedea”!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat, ieri, la reuniunea Consiliului Național al Organizației de Pensionari a PSD, că mărirea pensiilor „nu este, aşa cum se poate crede, o măsură folositoare pentru pensionari, este o măsură necesară pentru societatea româ- nească în ansamblul ei”.

„Toţi cetăţenii români care muncesc să se gândească că orice măsură pe care noi o luăm pentru pensionari este valabilă şi pentru ei şi luăm măsuri cel puţin până în 2020 care să creeze un sistem de pensii stabil, solid şi care să nu mai lase niciun pensionar în zona de sărăcie şi niciun pensionar în situaţia în care să se gândească dacă mâine are bani de hrană, de plata facturilor sau de medicamente. Medicamentele nu sunt opţionale”,
a spus liderul partidului de guvernământ.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul evz.ro

loading...