O fetiţă a venit pe lume cu o pată neagră, care îi acoperă aproape jumătate de față. Ce sunt dispuşi să facă părinţii pentru ea …

Acum câteva zile a venit pe lume o fetiţă ce o face deosebită de ceilalţi bebeluşi. Aceasta are pe faţă o pată neagră, ce i-a uimit pe medicii care au asistat la naştere. Semnul din naştere o face specială, iar părinţii au avut o misiune grea încă din primele secunde de la venirea ei pe lume, scriu cei de la a1.ro

Aceştia au fost informaţi de medici că poate să scoată pata neagră de pe faţă şi să fie ca un copil normal, numai că, semnul din naştere este văzut de părinţi ca fiind un lucru ce o face specială şi sunt dispuşi să o lase aşa.

Bebeluşul pe nume Natalie Jackson va purta pata neagra care îi acoperă fruntea și obrazul pe tot restul vieţii, au hotărât parinţii, numai că există posibilitatea ca acestă pată să se extindă pe toată faţa, odată cu trecerea timpului.

Care este motivul pentru care părinţii nu vor să o opereze? Așa se va simți specială cea mică.

“Știm că o să aibă ceva dificultăți în viață,dar asta o va ajuna să depășească momentele grele. Îi vom spune că are o mască de super-erou. Așa va ști cât este de unică din toate punctele de vedere”, a declarat mama fetiței.

loading...

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro