O tânără de 19 ani s-a sinucis pentru că a fost violată de propriul tată. Acesta a fost condamnat la închisoare

Cazul incredibil s-a întâmplat în Marea Britanie, în urmă cu doi ani şi acum după finalizarea procesului, violatorul a fost condamnat la o pedeapsă de nouă ani de închisoare.

Jamie-Leigh Craig a fost violată chiar de către propriul tată. Tânăra de 19 ani a fost forţată de acesta să întreţină relaţii sexuale, în apartamentul lui, unde se mai aflau câţiva prieteni ai bărbatului. Atacul a durat aproximativ zece minute, însă Jamie a spus că pentru ea a fost o veşnicie, scriu cei de la libertatea.ro citând Daily Mirror.

Tânăra s-a sinucis din cauza traumei suferite, însă a reuşit să-şi trimită tatăl în spatele gratiilor cu declaraţia pe care a dat-o înainte să-şi pună capăt zilelor.

După viol, Jamie i-a povestit mamei ei ce s-a întâmplat. Mai mult, ea a mers la poliţie, unde a depus o plângere împotriva tatălui ei. Trei luni mai târziu, tânăra a decis să-şi pună capăt zilelor, din cauza traumei suferite. Acum, ei i s-a făcut dreptate. Tatăl ei a fost condamnat la închisoare.

Un judecător a anunţat sentinţa în acest caz, iar declaraţia dată de tânără înainte să moară a fost cea care l-a trimis pe acesta în spatele gratiilor. “Eşti condamnat pentru violarea fiicei tale. Faptul că un tatăl poate să-şi atace fiica în asemenea mod este de neimaginat”, a declarat judecătorul.

loading...

Sentinţa a făcut-o pe mama tinerei să plângă. Ea a povestit că i-a promis fiicei sale, la înmormântarea acesteia, că va face dreptate pentru ea.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro