Familia româncei ucise pe stradă de un italian, are nevoie de ajutor financiar pentru “ultimul ei drum”

Românca de 37 de ani se numeşte Nicoleta Laura Bistriceanu şi a decedat pe via Nomentana, lângă Roma, în seara zilei de marți, 8 mai, în timp ce încerca să traverseze strada.

Tragedia este si mai mare, deoarece familia victimei are nevoie de ajutor, pentru ca aceasta să fie repatriată în România, unde este aşteptată de soţ şi băieţelul ei, pentru a i se face cele de cuviinţă, bisericeşti.

Conform ediţiei online a publicaţiei rotalianul.com, dar şi a Tiburno TV, în localitatea Tor Lupara are loc o acțiune de solidaritate în urma căreia, familia să poată duce trupul neînsufleţit în localitatea Pașcani, județul Iași.

Persoanele din zonă și care doresc să contribuie la această acțiune, pot merge la sediul CAF situat lângă magazinul de înghețată Kalacta din Tor Lupara. „Se strâng bănuți pentru Laura, cu puțin se face mult… Multumim!”, scrie sursa citată.

Nicoleta Laura Bistriceanu s-a stins la puțin timp după accident, la spitalul Sant Andrea din Roma. Lasă în urma sa un copil de 8 ani fără mamă, un soț și o întreagă familie îndurerată.

Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. O şoferiţă de TIR, de 33 de ani, a fost găsită moartă în cabină, în Italia. Fetiţele ei o aşteaptă acasă - Ştiri de Actualitate!
  2. O şoferiţă de TIR, de 33 de ani, a fost găsită moartă în cabină, în Italia. Fetiţele ei o aşteaptă acasă – Reporter Romania

Comments are closed.