Olga Jukova, câştigătoarea „Miss Bust” din Belarus, acuză un taximetrist de tentativă de viol

Olga Jukova este cântăreaţă în ţara ei natală şi câştigătoare a titlului de Miss Belarus, pentru cel mai frumos bust. Aceasta a acuzat un taximetrist din Moscova că a încercat să o violeze.

Potrivit stirileprotv.ro care citează LifeNews.ru, Jukova susţine că taxiul a fost oprit pe stradă de un prieten de-ai ei, care a şi plătit cursa în avans, cerându-i şoferului să o ducă pe tânără „în siguranţă”. Faptele s-au întâmplat după o petrecere într-un club din capitala Rusiei. Taximetristul a încercat însă să o violeze pe drum, iar când ea i-a opus rezistenţă a lovit-o cu sălbăticie.

„Eram plină de sânge”, spune tânăra,. „M-a tras de păr şi a început să mă lovească în faţă. Apoi m-a dat jos şi mi-a aruncat geanta şi telefon”.

Tânăra Olga Jukova, a declarat că şoferul i-a spart nasul şi i-a provocat răni la picioare. În plus, ar fi pus-o să-i mai şi achite cursa, deşi fusese plătit în avans. Ca urmare, tânăra a depus o plângere la poliţie.

Jukova a câştigat titlul de „Miss Bust” în ţara sa natală iar melodiile ei sunt foarte cunoscute pe Facebook. Ea a participat şi la preselecţia pentru Eurovision 2018.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro