VIDEO – În dormitorul acestei familii există „un portal spre o altă lume”, iar o entitatea care le bântuie casa e hotărâtă să îi alunge de acolo

Robert și Pauline sunt doi soți din Marea Britanie, care locuiesc de 10 ani într-o casă pe care au crezut-o că va fi cel mai liniştit cămin al lor. Acum, aceştia se tem să mai locuiască în casa lor. Cei doi au povestit recent ce se întâmplă în acea casa lor, scriu cei de la antena3.ro

Familia de englezi a început să observe lucruri stranii care se întâmplau din senin. La început, membrii familiei nu au băgat în seamă lucrurile stranii care se întâmplau chiar sub ochii lor şi au crezut că nu văd bine, numai că totul a început să se repete aproape zilnic.

Tocmai din acest motiv ei au montat camere de luat vederi, pentru că nimeni nu îi credea atunci când povesteau ce li se întâmplă. Oamenii sunt convinși că locuința lor e bântuită, dar și că au de a face fie cu o fantomă, fie cu un demon.

În vârstă de 33 de ani, Barry e de părere că în dormitorul lui mereu a existat „un portal spre o altă lume”, dar și că entitatea care le bântuie casă e hotărâtă să îi alunge pe oameni de acolo, potrivit mirror.co.uk.

Sursă VIDEO: Père Noèl Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena3.ro

loading...