VIDEO / Un tânăr de 22 de ani a vrut să se ÎNSOARE, dar pentru că nu a cerut voie tatălui său, acesta i-a SCOS OCHII cu o lingură

Un incident deosebit de grav şi plin de o violenţă dusă la extrem, s-a întâmplat de curând în Pakistan. Un tânăr de 22 de ani era foarte îndrăgostit şi credea că va trăi o viață frumoasă alături de logodnica lui, însă decizia de a se însura nu a fost deloc pe placul familiei, scriu cei de la spynews.ro

Tatăl și fratele său i-au scos ochii cu o lingură pentru că a luat această decizie fără a-i consulta mai întâi.

Cu ceva timp în urmă, Abdul Baqi, bucuros de ceea ce trăia, a spus familiei că are de gând să se însoare cu prietena lui, însă tatăl său, în vârstă de 70 de ani, nu a fost de acord cu această hotărâre și i-a scos ochii, fiind ajutat de un alt fiul de-al său.

Pentru a nu fi martora atrocităţii puse la cale, cei doi au încuiat-o pe mama băiatului într-o altă cameră și au folosit o lingură pentru a-i scoate ochii tânărului neascultător.

“După ce mi-au scos ochii, i-am implorat să mă ucidă, dar mi-au spus că vor să fiu un exemplu pentru ceilalți băieți din sat.”, a declarat Abdul Baqi, potrivit Daily Mail.

Incidentul a fost sesizat la poliție, iar cei doi bărbați au fost reținuți de autorități.

Sursa VIDEO: AB TV Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul spynews.ro