Locuri de muncă pentru români, disponibile în OLANDA. Câţi bani se pot câştiga din sortarea bulbilor de lalele …

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ialomiţa pune la dispoziţia persoanelor fără un loc de muncă, 75 de posturi sezoniere în Olanda, în domeniul agricol, prin intermediul reţelei EURES, informează rotalianul.com citând Adevărul.

Locurile de muncă în agricultură sunt:

– în grădinărit, 25 posturi;
– procesori bulbi de lalele, 25 posturi;
– creatori de buchete florale, 25 posturi.

Firma olandeză N.L.S.Noord producătoare de flori, din localitatea Wieringerwerf aflată în nordul Olandei, este specializată în creşterea şi producerea florilor (bujori, crini, lalele şi trandafiri).

Muncitorii din grădinărit lucrează în câmp la tăierea florilor, verificarea calităţii lor, sortarea şi asezarea florilor în cutii care apoi sunt încărcate în maşina de transport. Muncitorii la maşina de procesare a bulbilor de lalele se ocupă cu tăierea
rădăcinilor bulbilor şi sortarea bulbilor de lalele.

loading...

Conform angajatorilor, timpul de lucru este de 40-45 ore/săptămână. Salariul oferit este de 9,59 euro brut/oră pentru persoanele de peste 22 ani.

Angajatorul pune şi două condiţii: candidaţii pentru post trebuie să dețină permisul de conducere categoria B şi să cunoască limba engleză.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com