O femeie de 34 de ani şi-a UCIS SOŢUL şi AMANŢII, apoi şi-a chemat rudele la un grătar. Ce a urmat pe urmă este îngrozitor …

O americancă de 34 de ani, pe nume Kelly Cochran, a reuşit să-i îngrozească pe cetăţenii din America, cu crimele comise de ea. Ea şi-a omorât soţul şi un iubit, dar mai este acuzată de alte nouă crime, conform stirilekanald.ro citând The Sun.

Tânăra Kelly Cochran este din Indiana şi a fost condamnată la 65 de ani de închisoare, în luna aprilie, după ce a recunoscut că şi-a omorât soţul, injectându-i o doză letală de heroina, în anul 2016.

La momentul sentinţei, femeia era deja condamnată pe viaţă pentru împuşcarea şi tăierea în bucăţi a iubitului ei, Chris Regan, care dispăruse în 2014.

Se pare că femeia ar fi servit bucăţi din iubitul ei la un grătar organizat pentru vecini şi rude. Dezvăluirea şoc a fost făcută chiar de familia femeii.

Fratele criminalei susţine că aceasta ar mai fi ucis cel puţin nouă bărbaţi în patru state diferite. Dacă se va dovedi adevarat, Cochran ar putea deveni cea mai mare criminală din istoria Americii.

loading...

Cutiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirilekanald.ro