Tragedie înfiorătoare în ziua de Înălţare! O maşină a fost spulberată de tren: 4 tinere, studente, au murit pe loc!

Patru fete cu vârste între 20 și 21 de ani au murit joi seară în apropiere de orașul Jibou, județul Sălaj, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren.

Victimele erau studente în Cluj și înainte de accident participaseră la festivitatea de absolvire.

Acestea se pare că se îndreptau spre casă, în Maramureș, iar la o trecere de cale ferată au riscat să traverseze, deși semnalele acustice și luminoase anunțau venirea trenului.

Conform ediţiei online graiulsalajului.ro, fata de la volan care a supraviețuit a fost preluată de o ambulanță și transportată în stare critică la UPU Zalău.

La fața locului au intervenit două ambulanțe de la Jibou, o ambulanță cu medic de la Zalăi și o ambulanță SMURD. De asemenea, au fost prezente și trei echipaje de poliție.

loading...

Șoferița, a cincea fată din autoturism, a fost singura care a supraviețuit impactului violent.

Tânăra este internată în stare gravă la spitalul din Zalău.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul realitatea.net

Ea este singura supravieţuitoare a accidentului devastator din Sălaj.

Sanda Ungur este din Răzoare, Maramureş, şi este studentă la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare, potrivit profilului Facebook.

Ele sunt cele patru tinere care au pierit, joi, într-un cumplit accident feroviar produs la Jibou, în județul Sălaj. Mădălina, Sara, Claudia și Maria, cu vârste cuprinse între 20 și 21 de ani, au murit pe loc, după ce mașina lor a fost lovită de un tren. Sursa FOTO.