Florin Ciunterei, un şofer de camion din Bistrița, a fost găsit mort într-o benzinărie din Franţa

Florin Ciunterei, un bărbat din Bistrița, a plecat să muncească în străinătate, pentru un trai mai bun. Acesta era de meserie șofer de camion şi a fost dat dispărut de rudele lui, după ce nu mai răspundea la apelurile lor telefonice.

Oamenii s-au speriat și au publicat mai multe mesaje pe grupurile de pe Facebook, conform celor de la libertatea.ro citând observator.tv.

„Căutăm pe un prieten bun care de două zile nu răspunde la telefon. Familia e îngrijorată! Dacă vreun coleg vede mașina din fotografie în vreo parcare cu perdelele trase vă rog din suflet să încercați să vedeți ce se întâmplă și să ne anunțați !! Pe șofer îl cheamă Florin CF Ciunterei ! Auto Volvo albastru BN 05 FDR. E plecat pe ruta Barcelona (SP) către 33649 Bielefeld (DE). Ultimul contact cu familia a fost de undeva din Franța!!!

Vă rog să distribuiți mai departe postarea! Sperăm că Bunul Dumnezeu să ne ajute să aflăm cât mai repede vești de la el! Mulțumesc anticipat!”, se arată în postarea de pe Facebook.

Colegii au aflat duminică faptul că Florin Ciunterei a murit în Franța. Bărbatul a fost găsit fără suflare într-o benzinărie din apropiere de orașul Nancy. Cel mai probabil, bistrițeanul a suferit un stop cardiac. Împrejurările în care românul și-a pierdut viața urmează să fie stabilite de anchetatorii francezi.

loading...

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro