VIDEO – Accident MORTAL – Patru tineri au căzut cu un BMW în Lacul Ghioroc din Arad! Două fete au murit, iar doi pasageri s-au salvat

Alerta a fost dată de o femeie la numărul de urgenţă 112, după ce a observat momentul în care o mașină BMW a căzut în Lacul Ghioroc, la 25 kilometri de orașul Arad.

Imediat, patru echipaje de pompieri, unul de descarcerare, scafandrii și două echipaje SMURD au ajuns la locul accidentului de pe Lacul Ghioroc, din Arad.

Tinerii erau din localitatea Orțișoara, iar cele două fete care au decedat aveau vârsta de 24, respectiv 26 de ani. Ceilalți doi pasageri au reușit să se salveze.

Tinere fete au fost scoase de echipajele de scafandrii și descarcerare şi au murit la spital. Medicii s-au zbătut, fără succes, timp de 2 ore și jumătate, să le resusciteze.

Potrivit celor de la observator.tv şi specialarad.ro, mașina era condusă în acel moment de una din tinerele care şi-au găsit sfârşitul în tragicul accident.

loading...

Fetele în vârstă de 24 și 26 de ani au fost aduse la suprafață de către echipajele de scafandrii și descarcerare, la o jumătate de oră de la producerea incidentului. Au fost duse în grabă la spital, însă, în cele din urmă, eforturile au fost zadarnice după ce medicii s-au zbătut, fără succes, timp de 2 ore și jumătate, să le resusciteze.

Sursa VIDEO:Special Arad Sursa FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

https://www.youtube.com/watch?v=78D2TXcbisY&feature=youtu.be