9 ROMÂNI au MURIT într-un accident VIOLENT în Ungaria. Momentul impactului a fost transmis LIVE pe Facebook – VIDEO

Un accident deosebit de grav s-a petrecut ieri în Ungaria, în apropiere de Budapesta, unde un microbuz înmatriculat în România s-a ciocnit violent cu un camion. În urma accidentului şi-au pierdut viaţa nouă români, scriu cei de la a1.ro.

Toate cele nouă persoane din microbuz – şapte bărbaţi şi două femei – au murit. Microbuzul era înmatriculat în judeţul Mureş. Șoferul microbuzului implicat în accidentul din Ungaria, în urma căruia nouă români au murit, ar fi făcut un Live pe Facebook, în momentul impactului.

În timp ce filma drumul, se vede cum bărbatul ajunge pe contrasens, camionul îndreptându-se spre el. Românii decedați erau originari din satul Deaj, comuna Mica, județul Mureș, scrie dej24.ro.

Potrivit unui comunicat MAE, până în prezent, s-a stabilit că patru persoane decedate sunt de cetățenie română, existând indicii că și restul victimelor ar fi cetățeni români, însă procedura de identificare se află încă în curs de desfășurare și se derulează cu dificultate, dată fiind gravitatea accidentului.

Trupurile neînsuflețite vor fi transportate la morgă pentru efectuarea autopsiei și a analizelor pe bază de ADN. MAE a solicitat autorităților române competente identificarea şi înştiinţarea, în regim de urgență, a familiilor din ţară ale persoanelor decedate în urma accidentului.

MAE mai transmitea că în acest caz a fost activată celula de criză, iar misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la cetăţenia şi identitatea victimelor. O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat, în regim de urgenţă, si se află la locul accidentului pentru a acorda asistenţă consulară.

Sursă VIDEO: Alba24.ro Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro

loading...

2 Comments on 9 ROMÂNI au MURIT într-un accident VIOLENT în Ungaria. Momentul impactului a fost transmis LIVE pe Facebook – VIDEO

  1. Masina aia e un 8+1 care se conduce cu categ B si poate sa o conduca oricine.. NU E MICROBUZ ..e o diferenta de la cer la pamant..de ce induceti in eroare lumea ca sa prinda ura pe soferii de microbuze si pe Transportatori..?

  2. John Hohner // 23 mai 2018 at 8:14 //

    Oameni inconstienti ! Oameni buni, aveti grija la cine va urcati in masina ! Cu 8 oameni in spate era un lucru nebunesc sa stai sa faci filmari live la volan ! Chiar singur daca era … tb sa te gandesti si la ceilalti participanti la trafic … sunt tot oameni si ei !!!

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Trupurile neînsufleţite ale celor 9 români decedaţi în carnagiul din Ungaria au ajuns acasă. Lacrimi şi durere, sute de oameni îşi plâng morţii - Ştiri de Actualitate!
  2. Trupurile neînsufleţite ale celor 9 români decedaţi în carnagiul din Ungaria au ajuns acasă. Lacrimi şi durere, sute de oameni îşi plâng morţii – Reporter Romania

Comments are closed.