Realizatorul TV, Mircea Badea, “SARE” la IOHANNIS!

Va prezint un articol găsit pe Internet. Mircea Badea este bine cunoscut ca fiind un om temperamental şi dezlănțuit, după declarațiile președintelui Klaus Iohannis – un răspuns și un mesaj devastator: “Bă, pentru al tău nu!”

BUCUREȘTI, 23 mai — Sputnik, Evan Răutu. În mare formă, cunoscutul realizator Antena 3, a comentat extrem de tăios intervenție de aseară a președintelui Klaus Iohannis.

Întrebarea din final a președintelui i-a atras în mod special atenția lui Badea, care a explicat cum ar fi răspuns el: “Bă, pentru al tău nu!”, ar fi răspuns Mircea Badea la întrebarea președintelui “Mai aveți bani pentru pensii și salarii?”. “Ghinion, pentru al tău nu mai avem bani”.

Orice om din țara asta ar fi de acord să se taie 50% din fondurile Administrației Prezedențiale, este de părere cunoscutul realizator, scriu cei de la ro.sputnik.md

Pe pagina sa de Facebook, Mircea Badea a postat un scurt pamflet, care, fără a conține nominalizări, are un adresant evident: Klaus Iohannis.

loading...

Iată textul realizatorului Antena 3:

“Plăvanul ăsta redus mintal, care vorbește tânguit ca și cum ar avea non stop criză de hemoroizi, o avea vreodată, în hitlerismul lui, sentinentul de rușine?! Măcar acum, la achitarea “penalului” Tăriceanu!”

Și comentatorii au înțeles că e vorba de Iohannis, așa că Mircea Badea a fost “gratulat” în fel și chip, fapt obișnuit pentru postările incitante ale cunoscutului realizator TV.

Cititi mai multe informatii interesante pe portalul ro.sputnik.md