Un cuplu din SUA, a DESCOPERIT în spatele curţii, un SEIF cu 52.000 de dolari, bijuterii și diamante. Ce au făcut cu comoara, te va uimi …

Matthew și Maria Colonna-Emanuel sunt un cuplu de oameni din SUA, care au cumpărat cu ceva ani în urmă, o casă pentru a se muta în ea. Din primele zile, aceştia au observat în grădina din spatele casei, ascunsă după niște copaci, o simplă cutie ruginită, folosită probabil la protejarea unor siguranțe electrice înainte să fie depozitată acolo, scriu cei de la digi24.ro citând cnn.com.

S-au înșelat însă amarnic. „Cutia” era un seif cu 52.000 de dolari în cash, bijuterii și diamante.

Ciudat este că, atunci când a deschis seif-ul, cuplul din Staten Island, New York, a descoperit, pe lângă mica comoară, și o adresă – a unuia dintre vecinii lor.

Întrebați, aceștia au spus că, este adevărat, locuința lor a fost spartă, iar hoții au luat seif-ul. Informația a fost confirmată și de poliție. Potrivit oamenilor legii, jaful a avut loc în 2011, imediat după Crăciun.

Cei doi soți au declarat că nu s-au gândit în niciun moment să păstreze bunurile găsite: „Nici nu s-a pus problema. Nu sunt ale noastre”.

loading...

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul digi24.ro