Parlamentari din PSD, trec în “BARCA” lui Victor Ponta. Dragnea: “este vorba de o atitudine de şobolan”

De curând, alți doi PSD-iști au hotărât să plece din grupul parlamentar al social-democraților și să treacă în tabără fostului premier Victor Ponta. Deputații PSD Marilena-Emilia Meiroşu şi Cătălin Nechifor şi-au dat demisia din PSD la începutul săptămânii trecute, iar fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre şi deputatul Gabriela Podaşcă au anunţat, miercuri, că au demisionat şi ei din PSD şi s-au înscris în partidul ProRomânia, condus de Victor Ponta, scriu cei de la evz.ro

După câte se ştie, Victor Ponta și fostul lider ALDE, Daniel Constantin, au creat partidul ProRomânia şi acum au nevoie de minim zece membrii pentru formarea unui nou grup parlamentar denumit ProRomânia.

De altfel, chiar Victor Ponta și-a anunțat planurile, pe Facebook.

„Echipa #ProRomania trebuie să crească pentru a avea capacitate profesională și politică – mă bucur că doi deputați tineri, dar cu experiență politică, sunt acum alături de mine pe acest drum dificil dar corect”, a scris Ponta.

De partea cealaltă, președintele PSD Liviu Dragnea a criticat demersul lui Victor Ponta de a strânge social-democrați de partea sa, acuzându-l de „o atitudine de șobolan”.

loading...

„Nu vor reuşi (să ia oameni din PSD -n.r.), este vorba de o atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Dar, ca orice şobolan, rod puţin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moţiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată. Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuşi să sacrifice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate “, a declarat, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul evz.ro