Ilie Năstase, a fost prins băut la volan! Dosar Penal pentru că a devenit recalcitrant şi a refuzat recoltare probelor biologice.

Ilie Năstase, se pare că are din nou probleme cu legea. În această dimineaţă, în jurul orei 4:45, în Capitala, acesta a fost prins băut la volan. În urma unui filtru al polițiștilor efectuat pe Șoseaua Nordului, lângă Ambasada Chinei, Ilie Năstase a fost oprit pentru un control de rutină. Pentru că avea semne clare că era băut, poliţistii i-au cerut testarea cu alcooltestul, acesta refuzând, scriu cei de la cancan.ro

Astfel, polițiștii l-au dus la sediul Brigăzii Rutiere și i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru refuzul de recoltare a probelor biologice.

„În jurul orei 4.45, pe Şos Nordului, zona ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani.

Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice.”, se arată în comunicatul Poliției.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cancan.ro

Sursa foto: antena3.ro